Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ainapia.dk/public_html/wp-content/themes/savoy/includes/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Handelsbetingelser — Aina Pia Malerier

Handelsbetingelser for Aina Pia Malerier

Oplysninger

Aina Pia Malerier v. Aina Pia Jensen.

Email: butik@ainapia.dk
Tlf: +45 20 85 53 95 (man-fre: 10:00-17:00)
Adresse: Frederiksberg Allé 58, 3 TV, 1820 Frederiksberg C.

Betaling

Alle priser er i DKK inkl. moms og afgifter.

Betalingsmetoden vi benytter er kreditkortoverførsel. Vi accepterer følgende korttyper:
– Visa/Dankort
– Visa
– Visa Electron
– MasterCard
– MasterCard Debit

Betaling sker via en sikker og 256-bit krypteret HTTPS-forbindelse (vha. Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kreditkortoplysninger er sikre ved betaling af vores malerier på hjemmesiden. Du kan se at forbindelsen er krypteret ved den lille lås, der ses i din browser. Klikkes på låses kan du læse om den krypterede forbindelse.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb. F.eks. hvis et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Vi vil ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Levering

Der er fri levering til Danmark for alle ordre.
Leveringstiden for varen er inden for 10 hverdage eller efter aftale.

Fortrudt køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget den bestilte vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb via mail til butik@ainapia.dk. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og du skal vedhæfte faktura for varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 7 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Køber pålægges fragtafgift tilsvarende en fragt af samme kvalitet, som ved modtagelse af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 300 DKK. Du kan også personligt møde op med varen efter aftale på følgende adresse:

Varen sendes til: Frederiksberg Allé 58, 3 TV, 1820 Frederiksberg C / Aina Pia Jensen

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at benytte din fortrydelsesret for varen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Du har ved køb på ainapia.dk 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ‘rimelig tid’ efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Aina Pia Malerier og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men dine oplysninger er sikret bag forskellige sikkerhedsmekanismer på vores server.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundelog. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

Som registreret hos Aina Pia Malerier har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig (send mail til butik@ainapia.dk). Disse rettigheder har du efter Persondataloven.

Opdaterer...
  • Ingen produkter i kurven.